Opslagstavlen

• ikon
    Elevrådet deltog tirsdag aften d. 9.10 i Danske Skoleelevers arrangement i sydvestjysk afdeling på Rørkjærskolen i Esbjerg.

Elevrådsrepræsentanter fra 3. og 4. Kl samt Børnecenterleder Rita Baagø Thomsen mødtes med andre elevrådsrepræsentanter fra Vejen, Varde, Fanø og Esbjerg Kommuner.

En spændende aften med mange gode informationer samt lege og Brain Brakes. Hyggeligt samvær over pizza og sodavand.

En god opstart på det kommende elevrådsarbejde sammen med elevrådsrepræsentanter fra 5. og 6. Kl.

Holmeå Børnecenter melder os ind i landsforeningen Danske Skoleelever og får i den forbindelse besøg af en fra sekretariatet, der vil afholde et tre timers kursus for elevrådet og gøre os klar til arbejdet, hvor fokus vil være trivsel, god tone og gensidig respekt samt arbejdet med læringsmiljøer.

Venlig hilsen Rita
    Maria Højer den 12-10-2018
  • ikon
    Holmeå Børnecenter og lokale kræfter i Lindknud/Hovborg vil gøre mere ud af skak i skole og dagtilbud. Derfor er der etableret en skakklub, se mere information i PDF-filen