Grundoplysninger

Holmeåvænget 2A
6682 Hovborg

Souschef: Trine Pernille Nielsen

Klassetrin og spor på skolen

Holmeå Børnecenter består af en skoledel samt en dagtilbudsdel: SFO og Børnehave i Lindknud samt Vuggestuedel og Børnehavdel i Hovborg.

Vi har fælles centerledelse og arbejder tæt sammen i hele børnecentret med fokus på kerneopgaven om vore fælles børn.

Således har vi fx et fælles sprogteam, Ressourcecenter, Trivselsvejleder, læringsagent samt Motorikvejleder.

Skoledelen

Består af et spor fra 0. til 6. klassetrin.

Vi har således en indskolingsdel og et mellemtrinsdel, dog arbejder vi tæt sammen både i teams omkring klasserne og arbejder på tværs af årgangene. Her kan bl.a. nævnes venskabsklasser, sammenlæst 5.-6. årgang og emneuger.

Skolegrupperne i børnehaverne i hhv. Hovborg og Lindknud deltager i flere af de aktiviteter, der oprindeligt udsprang af skoledelen, fx Smagens Dag og Skolernes motionsdag. Således er skolen, elever og voksne kendte når Førskolegruppen begynder på skolen pr. 1.4.

Lindknud Børnehave

Lindknud børnehave ligger ca. 400 m. fra skolen men er planlagt til at flytte ind i nye børnehavelokaler på skoledelen i skoleåret 18-19.

Hovborg Børnehave og Vuggestue, Regnbuen

I Hovborg er der såvel en vuggestuedel som en børnehavedel. Der er tætsamarbejde mellem de to grupper, således samles grupperne i samme bygning ved dagens begyndelse og afslutning.

Der samarbejdes mellem Dagtilbudsdele i hhv. Hovborg og Lindknud.

Fx mødes skolegruppen i Hovborg jævnligt med skolegruppen i Lindknud.