Tværstimer på mellemtrinnet

Mellemtrinnet har i tværstimerne arbejdet med fagene dansk, billedkunst og håndværk/design. Det overordnede emne for forløbet var "Påske".

Elevernes kunstværker er netop vendt hjem fra en udstilling på Vejen Bibliotek. Ganske få af kunstværkerne er endnu ikke taget med hjem, og er derfor på særudstilling på Holmeåskolens bibliotek.

Karina Wind Engedal den 26-05-2016
    Nogle gange kommer vi til at lave noget andet, end det planen sagde....
    I dag veg vi dagsordenen for tværsdagene i 5. klasse. I stedet brugte vi GPS-udstyr til at blive bedre til kortlæsning, IT-kompetencer og kommunikation mens vi repeterede matematikfærdigheder.

Se en lille video fra dagens timer :-) Det var en lige så stor succes som håbet.

Karina Wind Engedal den 22-02-2016
    Valg til skolebestyrelsen for perioden 1. august 2016 - 31. juli 2020.

Der skal være valg til skolebestyrelsen. Se vedhæftede fil for flere informationer - herunder valgberettigede, opstillingsmøder, valgliste, relevante datoer.
Ingen aktuelle nyheder